Advies

Naast accountant ook strategische coach

Wij bieden veel meer aan dan zuivere boekhoudkundige diensten. Wij verdiepen ons in uw specifieke situatie, interpreteren uw cijfers op een doordachte manier en staan u bij met gefundeerd strategisch advies. Wij nemen met plezier de rol van coach op ons.

Ondernemen is veel meer dan cijferen. Wij helpen u met het opstellen van doelen, zowel op korte als op lange termijn. Daarnaast begeleiden wij u met onderbouwd advies om die doelen te bereiken. Meer dan welkom op ons kantoor in Kontich!

Advies rond optimalisatie van belastingen

Fiscaliteit is een complexe materie. Wij bekijken met de nodige expertise uw fiscaliteit in de ruimste zin van het woord. Vervolgens informeren we u over de stappen die u kan ondernemen om de fiscale en juridische situatie zo doordacht mogelijk af te stemmen op uw onderneming.

Een individuele benadering en een uitgebreide controle zijn cruciaal om tot een optimalisatie van uw fiscaliteit te komen. Ons doel is uw onderneming zo rendabel mogelijk maken.

Digitalisering

Wij beperken uw administratieve last tot het minimum. Doordat we werken met de meest innovatieve software, kunt u alle nodige documenten in handomdraai digitaal aanleveren, maar ook zelf uw financiĆ«le situatie op de voet volgen. Ontvangt u bijvoorbeeld uw  aanslagbiljet? Dan kunnen wij onmiddellijk controleren of dit overeenstemt met onze berekening.  

Wij beschikken altijd en overal over de juiste informatie waardoor we ook uw vragen snel kunnen beantwoorden. Als dat geen win-winsituatie is.

Wilt u uw financiƫle administratie optimaliseren?

 Wij staan u graag bij met strategisch advies. Kom eens langs op kantoor in Kontich.