Fiscaliteit

Doordacht fiscaal advies

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met een resem aan fiscale verplichtingen die constant wijzigen. Het is geen evidente taak om up-to-date te blijven. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid om u te informeren over eventuele wijzigingen zodat u blijft voldoen aan de wettelijke en reglementaire voorschriften. 

Opmaken van aangiftes

Een belangrijk onderdeel van fiscaliteit is het indienen van personen- of vennootschapsbelasting. Indien u een onderneming in uw eigen naam uitbaat, zullen de winsten van uw eenmanszaak onderworpen worden aan de personenbelasting. Is uw onderneming een vennootschap, dan zal er jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting moeten gebeuren. 

U kunt bij ons in Kontich terecht voor het invullen, uitrekenen en optimaliseren van uw belastingaangiftes. Weer een last die van uw schouders valt.

Zorgeloze belastingcontroles

Er kunnen snel onverwachte kosten de kop opsteken voor, tijdens en na een belastingcontrole. Wij zijn er om u tijdens een fiscale controle bij te staan. Samen kunnen we er zo voor zorgen dat de fiscale spelregels steeds correct worden toegepast.

Wilt u fiscaal advies?

Of heeft u een vraag over uw belastingsaangifte? Wij maken graag tijd om naar u te luisteren op kantoor in Kontich.