Starters

Begeleiding tijdens oprichting

Maakt u binnenkort uw droom waar en start u een eigen zaak? Dan hebt u ongetwijfeld veel vragen. Als startende ondernemer hebt u nood aan een accountant die luistert, anticipeert en adviseert zodat u niet plots voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij maken tijd vrij om kennis te maken met u en uw onderneming. Vervolgens bekijken we of uw plannen realistisch zijn en lichten we u in over bepaalde wettelijke verplichtingen. U mag erop rekenen dat wij alles in het werk stellen om uw zaak te zien groeien tot een stabiele onderneming.

Digitalisering

Het oprichten van een zaak brengt heel wat tijdrovende zaken met zich mee. Alle tijd die u bespaart, is gewonnen tijd. Een digitale boekhouding is zowel voor u als ons tijdsbesparend. Bovendien kunt u uw financiĆ«le toestand altijd en overal bekijken. 

Doordat wij alle nodige informatie digitaal kunnen raadplegen, beantwoorden wij een dringende vraag snel zonder dat u de verplaatsing naar Kontich moet maken. We zorgen er samen voor dat uw onderneming een vliegende start neemt.

Start u binnenkort een onderneming op?

Wij delen onze ervaring graag met jou. Kom langs op kantoor in Kontich om jouw plannen te bespreken.