Boekhouding

Wij zorgen dat u weet waar u aan toe bent

Als zelfstandige is een goede administratie cruciaal. Als accountants zijn wij de ideale persoon om u bij te staan bij deze taak. Vanuit ons kantoor in Kontich staan wij u bij met duidelijk advies zodat u op het juiste moment gefundeerde beslissingen neemt.

Hoe u het ook draait of keert, uw boekhouding is het instrument bij uitstek om uw activiteiten te kunnen beoordelen. Uniformiteit en continuïteit zijn belangrijk. Wij vertalen de cijfers in begrijpbare taal zodat u weet waar u aan toe bent op financieel vlak.

U kiest zelf wat u ons toevertrouwt: de volledige boekhouding of enkel ondersteuning bij de boekhouding die u zelf verricht. Zo kunt u zich focussen op uw zaak. Want dat is uiteindelijk waar u voor gekozen hebt, toch?

Aanbod

Een goede boekhouding vereist de nodige kennis. En het toeval wil dat wij over die knowhow beschikken. Onze taken kunnen uiteenlopend zijn en worden volledig afgestemd op uw behoeften. Dat kan gaan van het boeken van aan- en verkoopfacturen tot het opmaken van tussentijdse situaties en het neerleggen van de jaarrekening. 

Wilt u een realistische kijk op de financiële situatie van uw onderneming? Neem contact op voor een eerste kennismaking met uw contactpersoon.

Digitalisering

Wij beperken uw administratieve last tot het minimum. Doordat we werken met de meest innovatieve software, kunt u alle nodige documenten in een handomdraai digitaal aanleveren. Efficiëntie ten top.

Een digitale boekhouding is zowel tijdsbesparend voor u als voor ons. U kunt alle facturen in een handomdraai aanleveren in één van de softwarepakketten waarmee wij werken. Ook een foto van bijvoorbeeld een btw-bonnetje kunt u op deze manier vlot ingeven.

Doordat de cijfers op een eenvoudige en praktische manier altijd en overal toegankelijk zijn, kunnen wij uw vragen snel beantwoorden. Verder hebt u ook altijd zicht op uw financiële toestand. Als dat geen win-winsituatie is.

Is boekhouding voor u een noodzakelijk kwaad?

En wilt u zich liever concentreren op de zaken waar u goed in bent? Kom langs bij ons in Kontich om de mogelijkheden te bespreken.